Kereső

2013. december 11., szerda

KIEMELT BÉREZÉSŰ TELEFONOS MUNKA (Diákmunka)

A kép csak illusztráció!


Európa legjobb telefonos ügyfélszolgálatának járó díj nyertes call-centere keres bővülő csapatába kiválóan kommunikáló, megbízható diákokat. A feladat kimenő hívások indítása korábbi reklámhirdetések alapján, biztosítási szolgáltatásra érdeklődést mutató ügyfelek visszahívása. Komoly hozzáállású diákok jelentkezését várjuk, mivel a munkához szükséges PSZÁF vizsgát, tehát egy piacképes végzettséget is szerezhetsz! A vizsga díját és az oktatás költségeit is finanszírozza a megrendelő cég! A kiválasztás az irodánkban 2013.12.18-án (szerdán) lesz. Ezt követően a céges (fizetett) oktatás január 2-án (csütörtökön) és január 3-án (pénteken) lesz. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha a vizsgaidőszakoddal/egyéb elfoglaltságaiddal a munkavégzést össze tudod hangolni.

Fizetés: Bruttó: 700-900-1100 Ft/óra (3 sávos, de fix bérezés!)

Munkaidő: Hétfőtől péntekig 8:00-20:00 között heti min. 20 munkaóra vállalása, hosszú távon, min. 6 hónap vállalása elvárt

Életkor: 18 éves kortól

Feltételek: Betöltött 18. életév,
legalább még 1 félévig nappali tagozatos,
aktív hallgatói jogviszony,
jó kommunikációs készség,
érettségi feltétel.

Előnyt jelent (de nem feltétel), ha call-centerben már szereztél telefonos tapasztalatokat illetve ha behajtással vagy kintlevőségkezeléssel kapcsolatos munkakörben dolgoztál.

Jelentkezés: Vrancsik Mónika munkatársunknál. monika.vrancsik@eudiakok.hu

Egyéb infó: Jelentkezni fényképes önéletrajz küldésével lehet a monika.vrancsik@eudiakok.hu címen. Leveled tárgya legyen: PSZÁF_DEC.